Šťastné Vánoce

Zdravím!

Ano, už pár dní jsem doma, snažím se co nejrychleji dohnat čas s přáteli, který mi za dobu mého pobytu ve Španělsku utekl, a úplně kašlu na školu. No dobře, tak úplně ne, ale nestíhám a vůbec na sebe nejsem pyšná. Už teď jsem se rozhodla, že na Silvestra se opiju tak maximálně s výpiskama z administrativy a budu se snažit být zodpovědná. Vy si ale udělejte pohodu. Nebo taky ne, kdo říká, že Vánoce jsou svátky klidu, ten nestuduje, nepracuje a nákupním střediskům se vyhýbá obloukem. Tímto tedy zdravím všechny děti do pěti let, které si jako jediné asi ještě ty pravé pohodové Vánoce můžou užít, aniž by jim to cokoli kazilo. Pro nás ostatní je tu punč. Tak si ho nalijte pořádnou dávku, nacpěte se cukrovím, vždyť přece na summer body je ještě času dost (od novýho roku, známe to) a podívejte se na ten jedinej vánoční film, kterej není odporně lacinej, jo, mluvím o Lásce nebeské. Zkrátka, fakt vám přeju, abyste si svátky užili i když vás čeká zkouškový, maturita nebo tradiční rodinné hádky. Chill a mějte se. Držím palce.


Share this:

CONVERSATION

3 skvělých komentářů:

  1. Užij si to tady jak nejví můžeš! A souhlasím, že Vánoce nejsou svátky klidu, protože je to spíš naopak. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto s tebou souhlasím. Vánoce už pro mě nějakých 19let nejsou svátky klidu, ale věčného nestíhání a nervů. Pamatuju si, jak jsem si ještě loni všude s sebou po návštěvách nosila poznámky na zkoušky a silvestry trávila nad kvantem učení. Letos je to trochu pohodovější, ale nervy tu stále jsou, že ano:)
    Nicméně i tak ti přeju, aby sis ten zbytek svátků pořádně užila a oslavila.Škola počká ;)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  3. haaha presne tak, momentálne som rozvalená na gauči s tabletom v ruke s koláčikmi na stole a pozerám blogy:) vianočná pohoda ako hovoríš summer body sa budem zaoberať až po novom roku (možno) :D

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa neskočila pozrieť na blog mojej sesternici: partofnicol.blogspot.sk, je ešte len začínajúca blogerka a veľmi by ju potešila tvoja návšteva :)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za všechny vaše nápady, připomínky a názory. Jen prosím slušnou formou.