ABOUT

Zdravím, mí milí!
Asi by to chtělo úvod pro ty, kteří mě nesledují už od počátků nebo se v tom jednoduše ztratili...

O MNĚ

Narodila jsem se 20. srpna 1996 jako normální vesnické dítě. Protože valnou část ze svého života jsem spíše přežívala, jednou mi došlo, že mě můj vlastní život nudí a přála jsem si to změnit. Tajemství funguje a proto už je tomu pár let, kdy se rozhodně ani trošku nenudím. Vystudovala jsem gymnázium v Olomouci a v posledním ročníku si zažádala o stipendium na univerzitě v Granadě. Vyšlo to. Není lehké opustit vše, co máte, já ale tvrdím, že změny a výzvy nás posouvají dále, proto jsem se rozhodla tuhle přijmout a samozřejmě, podávat vám o ní echo.

Pokud vás zajímá, jaká jsem, asi uděláte nejlépe, když si přečtete pár článků, ale ve zkratce, věřím, že existence na tomto světě nemá žádný smysl a i přesto se snažím z toho vymáčknout co nejvíc. Být tu musím, tak proč přitom ještě trpět? Zbožňuju cestování, knížky, umění, své přátele a ačkoli jsem nikdy nechtěla dospět, cítím, jak to na mě pomalu doléhá, v srdci jsem však stále dítě!

O BLOGU

Blogovat jsem začala už hodně dávno a o svém bývalém blogu se radši moc rozkecávat nebudu, nepřinesl mi moc dobrého a i přesto, že tento taky leží v žaludku pár lidem, jsem s ním daleko spokojenější. První článek zde vyšel 8.10.2011 (a když jsem se na to teď podívala, nechtělo se mi věřit, že už je to tak dávno) a následně prošel spoustou čistek a možná ještě projde, snažím se ale zlepšovat a snad to jde vidět.

KONTAKT

email: kolomaznikova.klara36@seznam.cz
facebook: nemám
tumblr: http://blondeandstupid.tumblr.com/
ask: http://ask.fm/klarakolomaznikova
twitter: https://twitter.com/KlaraKolomaznik
databáze knih: http://www.databazeknih.cz/uzivatele/pinky-claire-8575



Share this:

CONVERSATION

9 skvělých komentářů:

  1. Ani nevíš, jakou mám radost, že jsem tenhle blog našla!:)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za všechny vaše nápady, připomínky a názory. Jen prosím slušnou formou.